Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Team In de Wandelgangen

De afgelopen tijd heeft In de Wandelgangen een aantal nieuwe teamleden mogen verwelkomen. Onze mensen bieden u toegang tot vele nieuwsberichten, verslagen en interviews. Daarnaast werken wij met veel clubs samen waardoor wij op wedstrijddagen van vele verenigingen de livescore kunnen bijhouden. Op deze pagina stellen wij u graag voor aan ons team.

Afbeeldingsresultaat voor voorstellen

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Maikel Venhovens » eigenaar

Maikel werkt in het onderwijs en is in zijn vrije uren veel met voetballen verbonden. Naast het feit dat hij als eigenaar menig uurtje in In de Wandelgangen steekt, is hij ook nog bestuurslid van BSV Limburgia/Kamerland waardoor hij altijd met voetballen bezig is.

Buiten het voetbal is hij getrouwd met Jamie (ook lid van ons team) en samen wonen zij in Heerlen.

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Hein Venhovens » livescore en redacteur

Hein heeft vroeger altijd op hoog niveau gevoetbald, maar is in de loop der jaren (mede door zijn werk als buschauffeur met onregelmatige diensten) de banden met voetballen kwijtgeraakt. Toen Maikel hem vroeg in te stappen bij In de Wandelgangen deed hij dit maar al te graag om zo weer actief te kunnen zijn.

Naast het plaatsen en ontvangen van (nieuws)berichten zal Hein ook de livescore op zich nemen. Hierdoor bent u als bezoeker verzekerd van de tussenstanden als u op zondag langs de lijn staat!

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Melvin Senden » redacteur

Melvin is de jongste van ons team, maar brengt een brok aan ervaring in de voetbalwereld met zich mee. Melvin heeft bijna de hele jeugdopleiding van Roda JC doorlopen en zelfs enkele wedstrijden in het 1e elftal mogen meepakken. Nadat Melvin besloot voor zijn maatschappelijke carriere te gaan is hij intercedent bij Wiertz geworden en is hij in zijn woonplaats bij FC Hoensbroek gaan voetballen. Momenteel is Melvin één van de centrale verdedigers van Chevremont.

Bij In de Wandelgangen is Melvin actief als redacteur en zal hij regelmatig leuke interviews de revue laten passeren. In het verleden was Melvin al lid van het team bij In de Wandelgangen waardoor we erg content zijn met zijn aanblijven
.

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Helmi van Nuil » redacteur

Helmi is een ware voetballiefhebber die woonachtig is in Nieuwstad. Naast zijn eigen bureau in het schrijven van teksten kon hij evenals Melvin geen nee zeggen op de vraag of hij actief wilde blijven voor In de Wandelgangen toen hem dat gevraagd werd.

Helmi zal net als Melvin zorgen voor nieuwsberichten en ongetwijfeld leuke interviews. 

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Henk Sporken » redacteur

Als voormalig leraar Nederlands (nu basisonderwijs) is Henk als geen ander op de hoogte van de spelling- en grammaticaregels welke hij graag toepast bij ons platform. Henk is bij TV Valkenburg op diverse fronten actief en wil dan ook graag meegroeien in de nieuwe organisatie.

Henk zal voor ons in eerste instantie nieuwsberichten plaatsen en corrigeren. Wellicht gaat hij in de toekomst zijn brok aan ervaring ook nog op andere fronten inzetten.


Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Jamie Venhovens » redacteur

Jamie gaat zich als allrounder inzetten voor In de Wandelgangen. Zij gaat teksten controleren en corrigeren en zal zich daarnaast met de marketing/sponsoring voor dit platform bezighouden. 

Daarnaast zal zij Maikel ondersteunen daar waar nodig en mogelijk.

 

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Patrick Huntjes » redacteur

Als één van de eerste was hij erbij als nieuw lid van ons team. Patrick gaat contacten leggen en onderhouden met de Maastrichtse voetbalverenigingen. 

Patrick is al jaren liefhebber van In de Wandelgangen en toen er vacatures geplaatst werden besloot hij in te springen. Wellicht gaat Patrick zich naderhand ook nog buiten Maastricht en omstreken voor ons inzetten.

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Peter van Helvert » redacteur

Peter werkt in de zorg en is eveneens woonachtig in Maastricht. Als liefhebber (maar ook als vader) staat hij veel langs de lijn. Voor zijn amateurvereniging beheert hij o.a. de social media kanalen, voor In de Wandelgangen gaat hij zich inzetten als redacteur.


Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Johan Hollanders » statisticus

Johan is al jaren wedstrijdsecretaris en houdt in zijn vrije tijd graag statistieken bij. Zo beschikt hij over talloze overzichten van het amateurvoetbal in Zuid I & II. Johan zal zich vanaf heden inzetten als statisticus en zal met name alle gegevens rondom wedstrijden en clubgegevens bijhouden en wijzigen.Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

Henny Aarts » redacteur

Henny is al het grootste deel van zijn leven verbonden met voetballen en daarom ook regelmatig bij zijn club Leonidas te vinden in de hoedanigheid van secretaris. Als één van de eerste reageerde Henny op de vacatures die ontstonden bij In de Wandelgangen wat uiteindelijk een ware aanvulling voor ons team bleek te zijn.

Henny gaat zich als redacteur inzetten binnen ons team en hoopt (evenals de rest van ons team) dat we een geweldige tijd tegemoet gaan.

Afbeeldingsresultaat voor profielfoto leeg

John Breuer » fotograaf

Jaren stond John bekend als eredivisietrainer van het zaalvoetbal. Hij kent de klappen van de zweep binnen de voetbalwereld (zowel veld als zaal) maar was toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf komend seizoen is John verbonden aan In de Wandelgangen en gaat hij fotoreportages maken van wedstrijden.

John combineert hierbij zijn twee passies: voetbal en fotografie. Zijn albums zal hij dan ook met trots delen!DUMMY